Informacja o wyniku postępowania ofertowego “Badania naukowe mające na celu poprawę jakości mięsa drobiowego w Polsce – badania nad bakteriofagami zwalczającymi Salmonellę”
Informujemy, że zakończyło się postępowanie ofertowe mające za zadanie wyłonić wykonawcę przedmiotu zamówienia: „Badania naukowe mające na celu poprawę jakości mięsa drobiowego w Polsce – badania nad bakteriofagami zwalczającymi Salmonellę”. W wyniku postępowania ofertowego do realizacji powyższego działania wybrano ofertę przedstawioną przez: UNIVENTUM LABS sp. z o.o. – spółkę celową Uniwersytetu Gdańskiego.
Informujemy, że zakończyło się postępowanie ofertowe mające za zadanie wyłonić wykonawcę przedmiotu zamówienia: „Badania naukowe mające na celu poprawę jakości mięsa drobiowego w Polsce – badania nad bakteriofagami zwalczającymi Salmonellę”. W wyniku postępowania ofertowego do realizacji powyższego działania wybrano ofertę przedstawioną przez: UNIVENTUM LABS sp. z o.o. – spółkę celową Uniwersytetu Gdańskiego.
GIPHY App Key not set. Please check settings