w

Informacja o wyniku postępowania ofertowego “Badania naukowe mające na celu poprawę jakości mięsa drobiowego w Polsce – badania nad bakteriofagami zwalczającymi Salmonellę”

Informujemy, że zakończyło się postępowanie ofertowe mające za zadanie wyłonić wykonawcę przedmiotu zamówienia: „Badania naukowe mające na celu poprawę jakości mięsa drobiowego w Polsce – badania nad bakteriofagami zwalczającymi Salmonellę”. W wyniku postępowania ofertowego do realizacji powyższego działania wybrano ofertę przedstawioną przez: UNIVENTUM LABS sp. z o.o. – spółkę celową Uniwersytetu Gdańskiego.

Informujemy, że zakończyło się postępowanie ofertowe mające za zadanie wyłonić wykonawcę przedmiotu zamówienia: „Badania naukowe mające na celu poprawę jakości mięsa drobiowego w Polsce – badania nad bakteriofagami zwalczającymi Salmonellę”.  W wyniku postępowania ofertowego do realizacji powyższego działania wybrano ofertę przedstawioną przez: UNIVENTUM LABS sp. z o.o. – spółkę celową Uniwersytetu Gdańskiego.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Francuzi chętnie kupują jajka z chowu klatkowego

Ukraina zwiększa eksport mięsa