w ,

Drób na grila!

Mięso drobiowe ma stać się przebojem tegorocznego sezonu grillowania – uważa portalspożywczy.pl. Decydować o tym mają przede wszystkim walory mięsa drobiowego – smak, niski poziom tłuszczu i wysokie walory odżywcze. Na rynku jest także coraz więcej różnego rodzaju dodatków, które mogą sprawić, że z mięsa drobiowego nawet przy średnich umiejętnościach kulinarnych, można przygotować prawdziwe arcydzieło.

więcej: https://www.portalspozywczy.pl/mieso/artykuly/mieso-drobiowe-zdobywa-polskie-grille-jest-smaczna-i-zdrowa-alternatywa,222152.html

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Portale branżowe piszą o inicjatywie drobiarzy

Będą rekompensaty za szkody spowodowane przez grypę ptaków