PROJEKTY PROMOCYJNE

Druga edycja konkursu „Bitwa na drobiowe smaki” dobiega końca.

Wielkimi krokami zbliżamy się do ogólnopolskiego finału „Bitwy na drobiowe smaki II”, podczas którego, spośród 15 dwuosobowych drużyn, zostanie wyłoniony zwycięzca.

Właśnie zakończyły się etapy regionalne, w których wzięło udział ponad 300 uczniów z klas o profilu gastronomicznym pochodzących z 12 regionów Polski.

Konkurs organizowany był pod Patronatem Ministerstwa Edukacji Narodowej, Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz EURO-TOQUES POLSKA.

Wielki finał kulinarnych potyczek odbędzie się w dniach 20-21 kwietnia 2023 roku, na terenie Instytutu Kulinarnego Transgourmet. O tytuł Mistrza Drobiowego Smaku będą walczyć laureaci konkursów regionalnych oraz ewentualni zdobywcy dzikich kart. Dla zwycięzców konkursu przygotowaliśmy szereg cennych nagród, które pozwolą dalej rozwijać zainteresowania i pasje młodych adeptów sztuki kulinarnej.

Jesteśmy zaszczyceni i dumni z faktu, że tak wiele młodych osób zechciało wziąć udział w tym ambitnym przedsięwzięciu i że swoim udziałem w konkursie przyczyniają się do promocji polskiego mięsa drobiowego.  

Więcej informacji o finałowych zmaganiach znajdziecie na naszej stronie bitwanadrobiowesmaki.pl oraz fanpage’u.  




Czy podobał Ci się nasz artykuł? Jeśli tak, zachęcamy do zapisania się do naszego newslettera.
Jeżeli masz jakieś pytania, to zachęcamy do kontaktu z nami poprzez formularz kontaktowy
Więcej o nas dowiesz się tutaj Krajowa Federacja Hodowców Drobiu i Producentów Jaj
Zdjęcia i ilustracje na licencji https://www.freepik.com/ oraz źródeł autora artykułu.

„FUNDUSZEPROMOCJI”

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Back to top button